SC AVR TEXATRADE SRL

avrtexatrade.de

PRODUSE

Paravânturi auto dedicate

Paravânturi auto

Șofatul cu geamul jos în vreme ploioasă sau la viteze mai mari poate provoca disconfort în interiorul unei mașini, atât zgomotul vântului, cât și pătrunderea ploii în interiorul autoturismului, vă afectează pe dvs. și pe pasageri. Paravânturile auto, denumite și deflectoare de vânt, ajută la devierea ploii și a vântului de la ferestrele mașinii, făcând interiorul un mediu mult mai confortabil. Deflectoarele de vânt ajută, de asemenea, la prevenirea aburirii geamurilor atunci când plouă; ele reduc condensul iarna, dar și pătrunderea razelor UV prin ferestrele laterale.

Paravanturi Auto

În funcție de modul de instalare:

  • folosirea de caneluri, care se montează în partea superioară a portierei. Acestea sunt ușor de montat și de demontat, însă există riscul de a zgâria portiera.
  • folosirea de bandă dublu adeziv, care se lipește deasupra portierei.

În funcție de tipul de caroserie:

  • set de doua bucăți de paravânturi auto pentru autoturismele în 2 uși.
  • set de patru bucăți de paravânturi auto pentru autoturismele în 4 uși.

Paravânturile auto funcționează pe principiul că o fereastră deschisă modifică aerodinamica unui vehicul într-un mod care atrage aerul în mișcare rapidă în mașină.

Rezultatul este un flux de vânt amplificat care, lovește în mod constant atât șoferul, cât și pasagerii, precum și un zgomot rutier mult mai mare.

Paravânturile auto sau deflectoarele de vânt ajută la reducerea acestor probleme prin schimbarea ușoară a conturului aerodinamic al unui vehicul.

Când vântul lovește deflectoarele, acesta este redirecționat peste ferestrele deschise și în jurul părților laterale ale vehiculului, împiedicând trecerea acestuia prin fereastră.

Capacitatea de a menține autoturismul bine ventilat reduce necesitatea utilizării aerului condiționat, care, la rândul său, poate reduce consumul de combustibil.

Paravanturi Auto
Paravanturi Auto

DIN CE SUNT FABRICATE PARAVÂNTURILE AUTO?

Paravânturile auto sunt realizate cu precizie la cele mai înalte standarde folosind plexiglas. Acestea sunt ușor colorate pentru a ajuta la reducerea pătrunderii luminii solare si razelor UV.

CUM SE MONTEAZĂ PARAVÂNTURILE AUTO?

Acestea sunt ușor de montat fără cunoștințe mecanice sau instrumente speciale, sistemul de prindere fiind prin lipire pe ușa autoturismului.

Paravanturi auto
Instalare paravanturi auto
Paravanturi auto
  • Culoare fumurie pentru a reduce pătrunderea razelor UV în autoturism
  • Designul aerodinamic 
  • Ușor de instalat
  • Ușor de curățat
  • Fabricate din plexiglas
  • Dedicate pe tipul de mașină

PARAVÂNTURI AUTO

Descoperă toate modele disponibile de paravânturi auto

Ani experiență
0 +
Clienți multumiți
0 +
Produse
0 +