SC AVR TEXATRADE SRL

avrtexatrade.de

PRODUSE

Apărători noroi auto

APĂRĂTORI NOROI AUTO DEDICATE PE TIPUL DE MAȘINĂ

Apărătoarele de noroi auto denumite și bavete sau șorțuri noroi, protejează mașina de murdărie, noroi, dar și de pietre de pe carosabil, astfel încât acestea ajută la menținerea curată a mașinii și a stratului de vopsea din părțile superioare ale mașinii, de exemplu: pragurile laterale, spoilerele, etc. În același timp, cele două apărători de noroi de pe spate vor proteja și vehiculele care circulă din spatele tău.

Pe piață, se găsesc mai multe tipuri de apărători noroi auto, cele mai căutate fiind bavetele dedicate. Apărătoarele de noroi aftermarket dedicate pe tipul de mașină , se diferențiază de cele universale prin faptul că ele sunt create special pentru a se potrivi după mulajul caroseriei autoturismului specificat, unele modele fiind cu instalare OEM, adică acestea se montează că cele originale, potrivindu-se la găurile de fixare deja existente pe mașină.

UNDE SE MONTEAZĂ?

Apărătoarele se montează în spatele roților , pe carenajul autoturismului.

Apărători noroi auto

MATERIAL

ABS semirigid

Aceste bavete sunt rezistente la uzură. Însă, din cauza elasticității lor reduse, nu rezistă la șocurile puternice.

Aparatori noroi dedicate

WATERPROOF

Apărătoarele de noroi sunt rezistente la variațiile de temperatură, umiditate, îngheț, etc.

KIT MONTAJ

Kit-ul de montaj conține șuruburi autofiletante, special create pentru montajul bavetelor de noroi și după caz, cleme de fixare.

Apărători noroi auto

Pașii de instalare

Se verifică dacă mașina are deja șuruburi fixate pe caroserie și se dau jos.

Se curăță locul de montaj , înaintea instalării bavetelor.

Se așează apărătoarea pe caroserie și se verifică dacă găurile acesteia corespund cu cele care deja există pe caroseria mașinii.

Dacă găurile de fixare nu corespund sau nu există pe carenaj, acestea vor fi făcute de către proprietarul autoturismului.

Se așează, din nou, apărătoarea pe mașină și se fixează cu șuruburile autofiletante.

Montaj aparatori noroi

ÎNAINTE - DUPĂ

Aparatori noroi inainte dupa

Gamă variată de apărători de noroi , special concepute pentru mașina ta! . Aceseaza site-ul și descoperă oferta potrivită nevoilor tale!

Ani experiență
0 +
Clienți multumiți
0 +
Produse
0 +